Budući da plastična estetska kirurgija rješava uglavnom probleme koje nastaju radi starenja, uobičajeno je da se tada javljaju pitanja  o estetskim zahvatima Međutim, to je također vrijeme kad razmišljate o tome, jeste li prestari za tako nešto.

No, imamo dobre vijesti. Prema Američkom društvu plastičnih kirurga, estetski zahvati jednako su sigurni za starije kao i za mlade pacijente. Studije pokazuju da se pacijenti stariji od 65 godina mogu sigurno podvrgnuti estetskim zahvatima sa vrlo sličnom stopom komplikacija.

Kad operativne ili estetske zahvate provodi vrhunski estetski kirurg, komplikacije su u bilo kojoj životnoj dobi svedene na minimum. Nekoliko stvari koje se prilikom inicijalnog razgovora uzimaju u obzir su:

Stanje vašeg fizičkog zdravlja

Kao i kod svake operacije, prije izvođenja estetskog zahvata moramo utvrditi jeste li dobrog fizičkog zdravlja. Naš cilj je pružiti vam najbolje rezultate na što sigurniji način, a saznajući što više informacija o Vama će nam pomoći u tome. Na primjer, ako uzimate bilo kakve lijekove ili imate neka specifična medicinska stanja, to je važna informacija koju trebamo znati prije nego nastavimo.

Stanje vašeg emocionalnog zdravlja

Prije estetskog zahvata, bitna su realna očekivanja kada su u pitanju rezultati i vrijeme oporavka. Prije svega, moramo utvrditi jeste li psihički spremni nositi se s procesom oporavka uz potpuno razumijevanje što se može očekivati ​​prije i nakon zahvata te da ste dobro pripremljeni za isti. Drugo, iako plastična kirurgija može ispraviti mnogo problema, važno je biti realan.

Konzultacije s našim estetskim kirurzima su besplatne prije svakog zahvata. To nam pomaže razumjeti Vaše ciljeve kako bismo mogli pronaći najbolji rješenje za Vas. Ponekad možete imati određenu ideju o vrsti postupka koju želite, ali tijekom razgovora o Vašim ciljevima, možemo otkriti da je neka druga vrsta zahvata ili tretmana bolja opcija za Vas.

Bezvremenska ljepota – Ageless Aesthetic

Iako dob neće biti primarni čimbenik u ovoj odluci,  budite uvjereni da će naš profesionalan tim osigurati sve kako bi zahvat prošao što je moguće sigurnije i sa što boljim rezultatima.

Ageless Aesthetic koncept jedinstvena je usluga personaliziranog pristupa ljepoti.

Pored operativnih zahvata, na raspolaganju su vam  premium konzervativni tretmani u funkciji postizanja što kvalitetnijeg i prirodnijeg izgleda.

 

Vaš Ageless Aesthetic Medical