Predstavljamo vam jedinstvenu estetsku uslugu na ovim prostorima.

Starenje ne možemo zaustaviti, no napredak medicine omogućio je da još dugo zadržimo prirodnu ljepotu..

Kao nezaobilazni životni proces, starenje nam donosi mnoge fizičke promjene koje ne bismo željeli. Gubitak tonusa i svježine kože, oštećenja i boranje kože, samo su neki od očiglednih znakova prolaska godina.

Ribnjak estetika – personalizirani koncept

 Naša misija je konstantna težnja ka vanjskoj ljepoti, na prirodan i uravnotežen način. Prirodna ljepota pruža nam zadovoljstvo i čini nas sigurnijima i odlučnijima u svakodnevnom životnom naporu.

Ideja da se u estetskoj medicini koriste metode koje na neprirodan način daju mlađi izgled, stvar je prošlosti. Velik medicinski napredak, ali i svjetski trendovi, naglasak stavljaju na dozirane estetske intervencije u području lica i tijela, sve u službi spomenute prirodne ljepote.

Vrhunski estetičari za vrhunski rezultat

Svojom aktivnošću stvaramo okruženje koje spremno usklađuje vaše estetske potrebe. Personalizirani koncept Ageless Medical Aesthetic, fokusiran je na cjelinu, koju čine regije našeg lica i tijela.

Bilo da se radi o korekciji bora, povećanju usana, pomlađivanju kože lica i tijela, operativnim korekcijama ili analizi tjelesnih komponenti, ovo je mjesto gdje na opušteni način postižete odličan konačni rezultat.

Zavirite u svijet prirodne ljepote.

Zdravlje i ljepota. Zajedno.

Vaša Ribnjak estetika

NAŠI ESTETSKI STRUČNJACI

Prim. dr. med. Ante Munitić

Specijalist ORL kirurgije
Specijalist plastične kirurgije glave i vrata

Doktor Ante Munitić rođen je 1946. u Zagrebu. Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Zagrebu 1971. stječe titulu doktora medicine.
Do 1974. radi u primarnoj zdravstvenoj zaštiti u Zagrebu ali i u DZ Novo Mesto. 1974. kreće na specijalističko usavršavanje iz kirurgije uha, grla i nosa – otorinolaringologija, za tadašnju Vojnu bolnicu Zagreb kao i Kliniku za ORL i cervikofacijalnu kirurgiju Šalata Zagreb.
1978. postaje specijalist otorinolaringologije.

PRVU SUVREMENU RINOPLASTIKU izveo je upravo doktor Munitić!

Potom upisuje poslijediplomski studij iz otorinolaringologije i cervikofacijalne kirurgije te 1981. postaje magistar!
1982. postaje načelnik Odsjeka za funkcionalnu dijagnostiku ORL odjela Vojne bolnice Zagreb.
1986. prelazi u Kliničku bolnicu „Merkur“ u Zagrebu.
Odmah uvodi stručne novitete i znatno podiže kvalitetu stručne usluge ORL odjela.

Pročitajte više