DUGOTRAJNI DERMALNI FILER

Izgled tako prirodan da samo ti znaš tajnu

Aquamid je mekani filer/ispunjač koji ostavlja prirodan izgled i osjećaj, pružajući trajnu ljepotu i zadovoljstvo. Aquamid pomlađuje i poboljšava izgled vraćanjem izgubljenog volumena ili dodavanjem tamo gdje je poželjan. Aquamid daje tako prirodan rezultat da ćete morati podijeliti tajnu vaše ljepote… ako to želite…

U prirodnom skladu s Vašim tijelom

U prirodnom skladu s vašim tijelom, Aquamid je mekan ispunjač koji se prirodno integrira s tijelom. Načinjen od 97,5% vode i 2,5 % poliakrilamida, Aquamid je neutralni hidrogel koji omogućava konstantnu izmjenu vode između sebe i okolnog tkiva – što znači da je u prirodnoj harmoniji s tijelom od samog početka.

Ovaj vrhunski proizvod nakon aplikacije postaje sastavni dio tkiva. Ekstremno je mekan tako da njegovo prisustvo ne možete vidjeti niti osjetiti. Zahvaljujući svemu navedenom, Aquamid ne migrira sa mjesta injektiranja, već zadržava svoj oblik u skladu sa željenim korekcijama. Jednostavno, Vi izgledate svježije i bolje, a nitko ne mora znati u čemu je tajna.

O ZAHVATU

Aquamid Reconstruction proizvod aplicira se na potpuno siguran način, iz sterilnog originalnog pakiranja sadržine 1 ml. Indikacije za primjenu Aquamida su razne:

  • idealan za povećanje volumena usnica, obraza i brade
  • korekcija dubokih nazolabijalnih bora
  • korekcija nosa
  • korekcija ožiljaka
  • povećanje volumena koljena, potkoljenica i listova
  • korekcija udubljenja i asimetrija

7-14 dana nakon aplikacije preporuča se kontrolni pregled. Pri tom se određena količina proizvoda može nadopuniti.

Rezultat

Obzirom na kvalitete Aquamida, rezultat njegove primjene momentalno je vidljiv, dajući vašem licu svjež i prirodan izgled. Obzirom da u suspenziji ne postoje sitni komadići, nema stvaranja tvrdog tkiva nakon primjene. Opširna popratna klinička dokumentacija najbolji je dokaz uspješnosti davanja Aquamida.

Trajanje rezultata nakon aplikacije individualno je, i ovisi o prirodnom procesu starenja i gubitka potkožnog tkiva. To znači da vremenom, nadopuna Aquamida održava željeni volumen i tonus.

Mjere opreza

Kao i kod primjene svih filera, može se javiti otok i crvenilo na mjestu aplikacije, što se povlači kroz dan, dva, a može se ubrzati primjenom leda. Vrlo je rijetka pojava infekcije. Ukoliko se ista pojavi, stručno osoblje Poliklinike Ribnjak suvereno poduzima sve potrebno u svrhu uspješnog konačnog ishoda.

Bitno je naglasiti, Aquamid je moguće aplicirati na mjesto gdje je korišten razgradivi filer, ali je potrebno pričekati otprilike 6 mjeseci kako bi se izbjegle eventualne neželjene posljedice.

Višegodišnje iskustvo i zadovoljstvo velikog broja klijenata davanjem Aquamida u našoj ustanovi, najbolja su garancija uspješnosti njegove primjene.

Rezultati tretmana