Što je Juvéderm?

Juvéderm proizvodi predstavljaju cijelu lepezu vodećih dermalnih filera namijenjenih estetskim tretmanima, a temeljenih na hijaluronskoj kiselini, prirodnoj molekuli koja se pojavljuje u ljudskom organizmu. Proizvodi ovog renomiranog proizvođača, kompanije Allergan, jedne od vodećih kompanija u svijetu u područje estetike tijela su potpuno biokompatibilni. Allergan je također proizveo i poznati Botox Cosmetic.

Juvéderm dolazi u vidu injektibilnog gela koji se nekirurški aplicira u željene dijelove lica, za korekcije linija i nabora te manjih kožnih nepravilnosti. Također, često se koristi za vraćanje volumena usana, pri čemu one ostaju meke i prirodnog oblika. Treba napomenuti da osim tretmana lica, ovaj vrhunski proizvod često se koristi i za pomlađivanje kože ruku, te korekcije manjih nepravilnosti kože tijela.

Kako se koristi?

Juvéderm u svom asortimanu nudi izbor nekoliko gelova različite viskoznosti, koji omogućavaju odabir proizvoda koji najviše odgovara Vašim potrebama. Kako starimo, volumen lica se prirodno smanjuje što uzrokuje obješenost kože i pojave bora. Ravnoteža prilikom tretmana postiže se doziranim dodavanjem količine gela dovoljne za uglađivanje bora, kako bi se izbjegao neprirodan izgled.

Fokus prilikom tretmana mora biti 3D struktura lica, a ne samo poravnanje bora ili dodavanje volumena. Svjež i prirodan izgled nakon primjene Juvederm hijaluronske kiseline odmah je uočljiv i dugotrajan, zahvaljujući posebnoj VYCROSS® tehnologiji izrade ovih preparata.

ASORTIMAN JUVÉDERM PROIZVODA

JUVÉDERM® VOLIFT® – ovaj jedinstveni filer iz ponude karakterističan je po svom lifting efektu, odnosno podizanju spuštenih dijelova lica sa maksimalnom učinkovitošću. Vrlo često ga koristimo i za augmentaciju usnica, jer su rezultati dugotrajni.

JUVÉDERM® VOLBELLA® – specifičan preparat hijaluronske kiseline, poznat po svojoj mekanoj konzistenciji što omogućuje korekciju osjetljivih regija lica. Jedna od takvih je područje podočnjaka, ali i područje oko usana te same usnice, kojima trenutno vraća sjaj i volumen!

JUVÉDERM® VOLUMA® – kao što i samo ime ukazuje, Voluma je preparat koji zahvaljujući svojoj specifičnoj strukturi već sa malim količinama vraća prirodan i mladenački izgled vašem licu. Idealan je za korekciju obraza, jagodične regije, brade i sl.

JUVÉDERM® ULTRA Smile – jedini filer koji dolazi u pakiranju od 0,55 ml. Proizvod je duže vrijeme prisutan na tržištu i predstavlja standard estetskih tretmana kod povećanja usnica te ublažavanja manjih bora iznad usnice.

Dodatak lidokaina u svim JUVÉDERM® proizvodima omogućuje maksimalno smanjenje boli za vrijeme i nakon tretmana.

DUGOTRAJNOST REZULTATA: Juvéderm dermalni fileri u idealnim uvjetima ostaju postojani i više od 12 mjeseci nakon aplikacije.

Tijek Juvéderm tretmana

Prilikom Vašeg dolaska na ugovoreni termin u Poliklinici Ribnjak, naš će kirurg sukladno Vašim željama odrediti tip proizvoda koji Vam najviše odgovara.

Pristupamo aplikaciji Juvéderm proizvoda, koristeći milimetarski velike, atraumatske iglice za vraćanje volumena i zaglađivanje finih linija, bora i nabora. Poslije injekcije, tretirane je površine potrebno lagano masirati kako bismo izbjegli pojavu „kvrgica“. Ukoliko postoji manja modrica, stavit ćemo led na navedeno područje.

Postupak tretmana punilom je brz i jednostavan, općenito traje od 15-60 minuta (ovisno o područjima koje tretiramo). 24 sata nakon tretmana potrebno je suzdržati se od nanošenja šminke na tretirano područje.

Kirurg će vam nakon prve aplikacije hijaluronske kisline Juvéderm preporučiti kontrolni pregled kroz 7 dana.

Napomenimo, za potpunu rejuvenaciju vašeg lica, potpuni sklad i mladenački izgled, uputno je preparate hijaluronske kiseline kombinirati sa primjenom autologne kondicionirane plazme, kako bi regeneracija Vaše kože u potpunosti došla do izražaja.

Rezultati tretmana