Profhilo® je jedinstveni proizvod za preoblikovanje kože koji djeluje tako što potiče proizvodnju kolagena i elastina u koži kroz sporo oslobađanje hijaluronske kiseline (HA).

Za razliku od drugih tretmana pomlađivanja koji koriste filere za povećanje volumena i rastezanje kože, Profhilo koristi hijaluronsku kiselinu, prirodnu tvar u tijelu koja hidratizira, učvršćuje i zapravo obnavlja nove stanice kože mlađeg izgleda.

Djeluje na uklanjanje znakova starenja na staničnoj razini, stimulirajući nove stanice kolagena i elastina, značajno poboljšavajući izgled finih linija i bora i dajući vam čvršću, mladenačku kožu na licu.

Kod dermalnih filera rezultati su vrlo lokalizirani jer gel ostaje samo u području u koje je ubrizgan. Međutim, hijaluronska kiselina je drugačija. Nakon ubrizgavanja ravnomjerno se raspršuje po koži pa su učinci vidljivi na cijelom licu, dajući puno ravnomjerniji rezultat protiv starenja.

Profhilo je izvrstan tretman protiv starenja, klinički je dokazano da pomaže u širokom rasponu simptoma starenja. Djeluje kao hidratant, a ne kao tradicionalni filer za kožu, pa je stoga fantastičan za one s umornom i ostarjelom kožom jer pruža općenito blistavu i sjajniju kožu.

Primjeri nekih znakova starenja za koje se Profhilo može koristiti su:

  • Bore oko očiju, pušačke bore, bore smijalice i mrštilice.

  • Opuštena koža – na licu, dekolteu, vratu, rukama ili šakama.

  • Dehidrirana koža.

  • Utonula koža kojoj je potreban veći volumen.