Gubitak kose – ćelavost

Možemo li zaustaviti alopeciju, odnosno gubitak kose? Pitanje je koje si u današnje vrijeme postavljaju brojni stručnjaci kao i oni kojima je kosa počela opadati. Najnovija istraživanja kažu da se i do 80% muškaraca u svom životu suoči s gubitkom kose, neki već u dvadesetima!

Danas postoje različite metode borbe protiv gubljenja kose, ali nisu se sve pokazale učinkovitima.

Rigenera sustav za tretiranje tegoba s vlasištem! Za razliku od ostalih tretmana koji imaju za cilj prevenirati, Rigenera sustav ima mogućnost preokrenuti isti proces u Vašu korist!

Kako funkcionira Rigenera sustav?

Do sada se postupak liječenja matičnim stanicama temeljio na uzimanju matičnih stanica iz koštane srži ili masnog tkiva. Razvoj medicine nam sada omogućuje regeneraciju vlasišta korištenjem matičnih stanica izdvojenih iz male količine kože.

Rigenera sustav omogućuje uzimanje matičnih stanica uz minimalnu razinu invazivnosti!

Laboratorijske studije pokazuju da stanice dobivene ovom metodom sadrže pozitivne znakove mezenhimalnih progenitorskih stanica i imaju iskoristivost od preko 90%, što ukazuje na njihovu veliku regenerativnu sposobnost. Ovom metodom izdvajanja matičnih stanica čuva se vanstanična matrica, čime se osigurava njihova vlastita fiziološka sposobnost diferencijacije u ostale tipove tkiva.

Cijeli proces traje samo tridesetak minuta. Vrijeme je da se riješite neugodnog problema gubitka kose i zablistate u punom sjaju!